Răspuns la declarația deputatului PNL Dan Leoreanu:Domnul Micu nu are dreptul să vorbească?

Astazi in Parohia Moreni-Valeni s-a pus piatra de temelie a noii biserici cu hramul "Cuvioasa Parascheva"
Astazi in Parohia Moreni-Valeni s-a pus piatra de temelie a noii biserici cu hramul “Cuvioasa Parascheva”
May 20, 2017
Dan Manoliu: Legea salarizarii unice a fost adoptata astazi la SENAT !
Dan Manoliu: Legea salarizarii unice a fost adoptata astazi la SENAT !
May 23, 2017

Răspuns la declarația deputatului PNL Dan Leoreanu:Domnul Micu nu are dreptul să vorbească?

Răspuns la declarația deputatului PNL Dan Leoreanu:Domnul Micu nu are dreptul să vorbească?

Comunicat de Presă PSD ROMAN

Data 22.05.2017

Răspuns la declaraţia d-lui deputat PNL Dan Laurenţiu Leoreanu postată pe pagina sa de Facebook în data de 19 mai 2017

Domnule deputat de Neamţ,

În urma afirmaţiilor referitoare la statutul de INCOMPATIBILITATE al primarului interimar Lucian Ovidiu Micu aţi apărut cu o postare pe pagina dumneavoastră de facebook prin care jigniţi Partidul Social Democrat acuzându-l de demagogie.

Probabil văzând că la Roman cât şi în toată ţara, PNL-ul este într-o scădere de capital politic, şi cu şanse din ce în ce mai mici de a câştiga alegerile, aţi uitat de politica bunului simţ.

În primul rând, cred că romaşcanii aşteptau o declarație publică a domnului Lucian Micu şi nicidecum a dumneavoastră în ce priveşte acest aspect important pentru oraşul nostru. Faptul că domnia voastră se comportă şi în acest caz drept avocatul şi purtătorul de cuvânt al primarului interimar, nu mai miră pe nimeni.

Dorim ca dl. Micu să explice romaşcanilor de ce atunci când era viceprimar al municipiului Roman mai avea nevoie şi de un post remunerat în Consiliu de Administraţie al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, subordonat bineînţeles tot Primăriei Roman. Din atâţia oameni capabili cu câţi se laudă PNL-ul că îi are, nu se găsea o altă persoană să ocupe acest post pentru a se evita această situaţie ? În esenţă, problema este una de moralitate .

Aţi folosit în pledoaria dumneavoastră pentru absentul Lucian Micu termenul de demagogie. Vă menţionez că am prezentat documente publice ( Dosar nr.533/32/2016 de pe rolul Curţii de Apel Bacău) care arată că fostul viceprimar se află în proces cu ANI în acest moment, şi de aici posibilitatea pronunţării unei sentinţe defavorabile, care ar duce la demiterea să.  Cum era de aşteptat, aţi invocat o lege care nu este promulgată şi nici nu ştim dacă va fi.

În caz că aţi uitat domnule deputat de Neamţ:

Demagogie:” Înșelare a opiniei publice prin promisiuni mincinoase, discursuri bombastice etc., practicată de cineva pentru a-și crea popularitate; purtare de demagog. – Din fr. démagogie.”

Oare demagogie nu este ceea ce aţi făcut dumneavoastră la alegerile locale din 2016, când le cereaţi romaşcanilor să vă voteze primar pentru 4 ani, ştiind că după aceea urma să îi abandonaţi pentru un loc în Parlament ?

Aţi candidat la deputăţie promiţându-le romaşcanilor iarăşi o minciună, că mergeţi să îi ajutaţi de la Bucureşti: “Voi veghea de sus”. De sus, din opoziţie ?

Cu ce ați reușit să îi ajutați până acum din funcția de deputat ?

 

PRESEDINTE PSD ROMAN

Dan Manoliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *