Comunicat de Presa PSD Roman – Inundația din Piața Mare provoaca disperarea interimarului Micu: când nu aveti soluții dați vina pe alții !

Luni, 29 mai, am continuat intalnirile cu romascanii, alaturi de Marius Neculai !
May 30, 2017
LUCRĂTORII APASERV, SINGURII EROI- Răspuns la conferința de presă a lui Lucian Ovidiu MICU
June 6, 2017

Comunicat de Presa PSD Roman - Inundația din Piața Mare provoaca disperarea interimarului Micu: când nu aveti soluții dați vina pe alții !

Comunicat de Presă –
03.06.2017

Acest comunicat vine ca răspuns la acuzaţiile primarului interimar Lucian Ovidiu MICU la adresa PSD Roman, partid pe care îl acuză de sabotarea reţelei de apă a oraşului şi întârzierea intervenţiei la timp a echipelor APASERV !
Domnule Lucian Ovidiu MICU, considerăm că orice romaşcan de bun simţ care citeşte ceea ce dumneavoastră aţi distribuit pe pagina personală de facebook, va observa două lucruri:
1. Penibilul afirmaţiilor dumneavoastră,  că un partid politic a sabotat o reţea de apă şi canal a unui oraş din România, şi nu în ultimul rând tentativa dumneavoastră lamentabila de a da vina pe adversarul politic pentru lucrările pe care le-aţi efectuat cât timp aţi condus acest oraş.
2. Spuneţi deasemenea că este inadmisibil ca intervenţia APASERV să apară la câteva ore de la declanşarea problemei. Ne întrebam şi noi, ce făcea în acest timp domnul Bogdan Curcudel pe care l-aţi uns Şeful Regional EST al Companiei ApaServ ?  Acelaşi Bogdan Curcudel consilier local PNL, ca să nu fie vreo neînţelegere.
Pozele dumneavoastră în pantofi şi la costum de lângă excavator, nu fac mai degrabă decât să ne amintească de doamna Elena Udrea.
Considerăm că este încă o dovadă de demagogie şi incompetență a domnului Lucian Ovidiu Micu, primarul interimar al Romanului.
PREŞEDINTE PSD ROMAN
Dan Manoliu