ROMAŞCANII AŞTEAPTĂ CÂTEVA RĂSPUNSURI !

LUCRĂTORII APASERV, SINGURII EROI- Răspuns la conferința de presă a lui Lucian Ovidiu MICU
LUCRĂTORII APASERV, SINGURII EROI- Răspuns la conferința de presă a lui Lucian Ovidiu MICU
June 6, 2017
CONDAMN VIOLENŢA VERBALĂ ŞI FIZICĂ! FAC APEL LA DECENŢĂ!
June 16, 2017

ROMAŞCANII AŞTEAPTĂ CÂTEVA RĂSPUNSURI !

ROMAŞCANII AŞTEAPTĂ CÂTEVA RĂSPUNSURI !
Deşi iniţial nu am vrut să dau curs unor provocări, m-am decis să răspund totuşi unor afirmaţii jignitoare lansate de primarul interimar, lăsat în sfârşit să vorbească singur.
Referitor la aluzia cum că eu nu am coloană vertebrală, aş vrea să îi amintesc primarului interimar că eu nu mi-am schimbat crezul şi partidul niciodată, spre deosebire de el, care a început politica în PSD, a continuat-o în UNPR, a fost adept al PMP, a intrat în PDL, partid care a fuzionat cu PNL, din partea caruia candideaza acum.
Nici nu mai ştim câte partide a schimbat!
Există dovezi scrise că prin iniţiativele mele am contribuit la multe proiecte realizate pentru romaşcani, în perioada în care am fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. (prima tranşă de bani pentru aparatul de Radiologie la Spitalul Roman, bani pentru restaurarea Bibliotecii Municipale – lucrări executate în perioada 2014-2016, alţi bani au ajus la Roman pentru Artera Ocolitoare).
Doresc în schimb ca romaşcanii, să afle de la domnia sa de unde va plăti suma de 140.000 de lei (1,4 miliarde de lei vechi), însemnând drepturi salariale şi daune morale, sumă pe care o datorează antrenorului Florentin Pera care a câştigat procesul cu Clubul CSM Roman,  unde primarul interimar era preşedinte. Sentința de la tribunal este executorie iar banii trebuie dați cât mai repede! Primarul interimar de acum a lăsat echipa fără antrenor la acea vreme, iar jucătoarele au ratat semifinala Cupei României.
Se ridică întrebarea , de ce nu a fost informat Consiliu Local, finanţatorul echipei de handbal, despre această problemă ?
De ce a cerut primarul interimar o rectificare de buget? Pentru a plăti daunele ? 
Va achita cumva suma din taxele şi impozitele locale colectate de la romaşcani ?
Nu merită oare romaşcanii un răspuns şi la această chestiune ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *