ROMAŞCANII SUNT ZILNIC AGRESAŢI ORI FURAŢI !

Programul Naţional de Dezvoltare Rurală: Pe 1 august începe depunerea cererilor de finanţare a proiectelor de marketing agricol !
Programul Naţional de Dezvoltare Rurală: Pe 1 august începe depunerea cererilor de finanţare a proiectelor de marketing agricol !
August 1, 2017
Reuniunea preşedinţilor comisiilor economice privind conexiunile europene de transport - Tallinn 2017
Reuniunea preşedinţilor comisiilor economice privind conexiunile europene de transport – Tallinn 2017
September 24, 2017

ROMAŞCANII SUNT ZILNIC AGRESAŢI ORI FURAŢI !

ROMAŞCANII SUNT  ZILNIC AGRESAŢI ORI FURAŢI !

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În doar 10 zile au fost înregistrate 31 de infracţiuni în municipiul Roman. Adică în fiecare zi, 3 romaşcani sunt fie agresaţi după o tâlhărire, fie deposedaţi de bunuri pe stradă, fie îşi găsesc autoturismele distruse.

O loterie a ghinionului care poate afecta oricând, orice romaşcan.

În perioada 24 iulie – 03 august 2017, potrivit IPJ Neamţ, la nivelul Poliţiei Municipiului Roman au fost înregistrate 24 de infracțiuni de furt, 4 fapte de tâlhărie și 3 infracțiuni de distrugere de auto. Din totalul infracțiunilor de furt, 4 au reprezentat sustragerea de bunuri din locuințe, 2 din societăți comerciale, 1 din autoturisme și 3 din genți. Cel care a fost şeful Poliţiei Locale Roman, timp de 7 ani, a fost de curând înlocuit la decizia actualului primar, care spunea că doreşte astfel eficientizarea acestei direcții.

Nu ştiu la ce s-a referit primarul Romanului, sper că nu acesta este suflul nou de care ne vorbea atunci. Romaşcanii trebuie să se simtă în siguranţă pe stradă, în parcuri, în pieţe, în mijloace de transport în comun dar şi în propria locuinţă, prin urmare, sper că autorităţile locale vor găsi o soluţie rapidă pentru eradicarea acestui fenomen la Roman.

senator Dan Manoliu, preşedinte PSD Roman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *