Referendumul – Discuție în familia nemțeană

Referendumul - Discuție în familia nemțeană
Legea Muntelui – Guvernul dă UN MILIARD DE EURO fermierilor din zona montană: Conferință de presă Petre Daea
September 2, 2018
DA, astăzi am votat !
DA, astăzi am votat !
October 7, 2018

Referendumul – Discuție în familia nemțeană

Referendumul - Discuție în familia nemțeană

Încep aceste gânduri spunând că mereu există mai multe fețe ale unei monede, sau ale unei situații.Mereu vor fi precedente și mereu vor fi urmări. Însă frumusețea democrației este că mereu aceste lucruri pot avea loc prin consens colectiv.

Și dacă tot cuvântul de ordine a zilei este familia, consider că exact ca într-o familie trebuie să ne comportăm și noi nemțenii.

Atunci când într-o familie este momentul să luăm o decizie, fiecare dintre noi stăm de vorbă cu soțul sau soția, uneori ne consultăm și copiii și apoi luăm decizia. De multe ori nu este una unanimă, însă a fi familie înseamnă să o acceptăm și să o aplicăm împreună.

Prin urmare, acum voi profita de această ocazie pentru a vă spune parerea mea referitoare la Referendumul din 06-07.10.2018.

În primul rând, dragi nemțeni, vă voi ruga să ieșiți din casă în număr cât mai mare și să vă spuneți părerea prin vot. Asta este primul pas și cel mai important.

iar

În al doilea rând, eu vă spun că votul meu va fi “DA”.

Va fi pentru familie, va fi pentru copiii noștri carora le trebuie o mamă și un tată, va fi pentru normalitate și va fi întru credința mea, atât cea religioasă cât și cea a propriei conștiințe. Eu cred și voi crede mereu într-o singură familie, familia normală și firească, cea cu mame și tați, fii sau fiice. Aceasta este instituția familiei, cea mai importantă instituție a unei societați umane, a unei societăți creștine, a unei Românii !

Referendumul - Discuție în familia nemțeană

Vă astept pe toți să vă exprimați parerea de cum vreți să conturați societatea românească contemporană, și să votați fiecare după crezul și conștiința sa.

Un lucru e sigur, votul vostru stimați nemțeni, va sta la baza conturării viitorului nostru al tuturor, va fi respectat și aplicat și trebuie dat cu maximă responsabilitate .

Așa să ne ajute Dumnezeu !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *